Тук не трябва ли да има грес щото е сухо като пустинята Сахара ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Главина задно колело
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от RomeoJTD Покажи съобщениеТук не трябва ли да има грес щото е сухо като пустинята Сахара ?sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
-
Първоначално публикувано от RomeoJTD Покажи съобщениеТук не трябва ли да има грес щото е сухо като пустинята Сахара ?Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
NEW 159 2.0 JTDm Black TI
Comment
-
Първоначално публикувано от vovata Покажи съобщениеОгледай диска и накладките и те не са много в час.Alfa Romeo 156 1.8 TS'99 144+
Comment
-
Накладките са нови,старите бяха много зле и явно са износили неправилно диска но нямам проблеми със спирачките,а там вътре където е лагерът си е направо сух а доколкото знам лагер сух ли е значи скоро ще поеме пътя към отвъднотоAlfa Romeo 156 Sportwagon 2.4 JTD 2001 150 HP Berlina
Comment
-
Първоначално публикувано от RomeoJTD Покажи съобщениеНакладките са нови,старите бяха много зле и явно са износили неправилно диска но нямам проблеми със спирачките,а там вътре където е лагерът си е направо сух а доколкото знам лагер сух ли е значи скоро ще поеме пътя към отвъдното
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от RomeoJTD Покажи съобщениеНа капсулования лагер не се виждат сачмите а на този се виждат.sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Първоначално публикувано от RomeoJTD Покажи съобщениеТук не трябва ли да има грес щото е сухо като пустинята Сахара ?Първоначално публикувано от RomeoJTD Покажи съобщениеНа капсулования лагер не се виждат сачмите а на този се виждат.Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 19:55.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Тази на снимката е от голф, на ладите е същата по форма, не помня диаметъра обаче, все някоя ще пасне.Като ги слагаш не ги чукай в средата щото ще се вдлъбнат.Най добре с дорник , ама аз виаги съм ги слагал с леко почукване по ръба на капачката.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
То аз едвам ги извадих но си пасват идеално засега само дето нямаше грес,купил съм една по специялна уж и нея ще слагам.Сложих и добавка на дизела щях да се отровя от това нещо ама е хубаво да се слага от време на време.Last edited by RomeoJTD; d.m.y г., 22:39.Alfa Romeo 156 Sportwagon 2.4 JTD 2001 150 HP Berlina
Comment
Comment